HTML

Kozmetikusneszesszer

Kozmetikusként természetesen kozmetikáról, szépségápolásról, pattanásos és zsíros bőr ápolásáról valamint egyéb bőrproblémákról, hatóanyagokról és még sok más, a kozmetikához szorosan kapcsolódó témáról lesz szó a blogomban. Ha kérdésed van, esetleg egy témád amiről szívesen olvasnál, ide írhatsz nekem :-D farkasanita.kozmetikus@gmail.com

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Önbarnítók felkenése foltmentesen

2011.05.15. 00:16 Farkas Anita

A blog elköltözött ide:

neszesszer.onionleaf.com

 

 

Sokan nem tehetik meg, vagy nem akarják megtenni, hogy a napon sütkérezve grilleződjenek, barnuljanak. Mégsem szeretnének nyár közepén hófehérkék lenni, azoknak ajánlom az önbarnító testápolókat. 

Szerencsére a mostani önbarnítók már szép barna színt eredményeznek, és nem két lábon járó sárgarépák leszünk használatukkal. 

Tehát az önbarnítós kencézés menete: 

 

    Végy egy alapos fürdőt. Ha már kellően kiáztattad tagjaidból a fáradságot, munkához is láthatsz. Alaposan súrold végig a tested tetőtől talpig egy luffa szivaccsal vagy valamilyen dörzs kesztyűvel, jó alaposan leradírozva az elhalt szaruréteget bőröd felszínéről.  Ezután a térd, könyök, boka részeket a mindennapi testápolóddal vékonyan hidratáld. Ezeken a területeken sötétebbre szokott színeződni a bőr az önbarnítóktól de a vékony rétegben felkent testápoló megakadályozza ezt.  Eldöntheted hogy a la nature felkened e az önbarnítót, vagy esetleg elkevered testápolóval és úgy alkalmazod. Én utóbbira szavazok, mondjuk fele-fele arányban, így könnyebben elkerülhető a foltosodás a kevésbé gyakorlottaknak.  A tenyered is kend be krémmel mielött nekilátnál, vagy vékony egyszerhasználatos gumikesztyűvel dolgozz, esetleg minden testrész lekenése után alapos kézmosás. Így nem lesz olyan a kezed mintha egész nap krumplit pucoltál volna.

 

És végül. Mindenki bőre folyamatosan hámlik, főként ha a szaruréteg víztartalma erősen csökken. A lassabb színkopás érdekében rendszeresen hidratáljuk bőrünket, ezzel késleltetve a foltosodást. De ne számítson senki rá, hogy hetekig egyenletes marad a színe. Legalább hetente érdemes megismételni a műveletet.

Szólj hozzá!

Címkék: önbarnító

A bejegyzés trackback címe:

https://kozmetikusneszesszer.blog.hu/api/trackback/id/tr652904509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása