HTML

Kozmetikusneszesszer

Kozmetikusként természetesen kozmetikáról, szépségápolásról, pattanásos és zsíros bőr ápolásáról valamint egyéb bőrproblémákról, hatóanyagokról és még sok más, a kozmetikához szorosan kapcsolódó témáról lesz szó a blogomban. Ha kérdésed van, esetleg egy témád amiről szívesen olvasnál, ide írhatsz nekem :-D farkasanita.kozmetikus@gmail.com

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Nyári smink, mely nem folyik le a strandon?

2011.05.21. 12:52 Farkas Anita

A blog elköltözött ide:

neszesszer.onionleaf.com

 

 

Bizonyára nem mindenkinek mondok újdonságot, de mégis sokan vannak akik talán nem ismerik a tartós szemöldök- és szempillafestést. Lehet, ezek után ők is kedvet kapnak hozzá. 

Nem egy egetrengető összeg. Kozmetikusonként változik, de általában a szempillafestés 700-1200ft, a szemöldökfestés pedig 500-800ft között mozog. Ennyi pénzért viszon pár hétig nem kell napközben a festéket igazítgatnod, felkenegetned és még a strandon sem folyik le.

Kinek való és mi várható a szemöldök ill. szempillafestéstől:

Szempillafestés: 

  1. Ha a szempilláid nagyon világos színűek, vagy a végük ki van világosodva. Ekkor főleg ha amúgy szép hosszúak és íveltek, gyönyörű pilláid lesznek.
  2. Ugyanúgy mint a hajfestésnél, a pigment "beleül" a szőrszálba, tehát ne várd hogy olyan vastag pilláid lesznek, mintha spirált használnál.
  3. Akinek nem záródik rendesen a szemhéja nem biztos hogy jó ötlet kipróbálni, nehogy a festék belemenjen a szemedbe. Bár azt el tudom képzelni, hogy csak úgy szőrmentén felkenve a festék pl. egy szempillaspirállal nem okozna problémát. Csak a pilla tövéhez ne nagyon érjen a kecőce, onnan egyenes úton tutyibiztos belepislogod. Természetesen így az eredmény sem olyan döglesztő.

Menete:

  1. Beülsz a székbe :-D
  2. Lemossák a szempillaspirálod egy nedves vattával
  3. Szempillák alatt és fölött bekenik vazelinnel
  4. Szempilláid alá kapsz egy félhold alakú nedves kis vattakorongot
  5. Feltukmálják a pilláidra a festéket
  6. így bekenve, rezzenetlenül ücsörögsz 10-15 percig
  7. Lemossák egy vattakorong és egy vesetálnyi víz segítségével
  8. Belepislogtatnak egy nyugtató frissítő bórvizes kis pohárkába.

Amíg a festék alatt ücsörögsz, addig egy menet alatt a szemöldök festést is "elintézheted".

Kinek való?

  1. Bárkinek, akinek van szemöldök szőre :-) 
  2. Akinek túl világos színű
  3. Akinek-mint nekem is- sok rövid és seszínű vagy világos szál van és ez miatt kicsit kevesebbnek tűnik. Így festés után az egész sokkal karakánabb lesz (természetesen el lehet kerülni A celeb féle szemöldököt megfelelő kezek között

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozmetikusneszesszer.blog.hu/api/trackback/id/tr52916628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása