HTML

Kozmetikusneszesszer

Kozmetikusként természetesen kozmetikáról, szépségápolásról, pattanásos és zsíros bőr ápolásáról valamint egyéb bőrproblémákról, hatóanyagokról és még sok más, a kozmetikához szorosan kapcsolódó témáról lesz szó a blogomban. Ha kérdésed van, esetleg egy témád amiről szívesen olvasnál, ide írhatsz nekem :-D farkasanita.kozmetikus@gmail.com

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Szeborrea nyáron

2011.05.19. 11:29 Farkas Anita

A blog elköltözött ide:

neszesszer.onionleaf.com

 

A szeborreás bőrtípusok jellemzője ugyebár, a fokozott zsírtermelés és a felszíni vízhiány. Ápolását nem hanyagolhatjuk el, mert rövid időn belül sokat tud az állapota romlani. De nyáron mit kezdjünk vele? 

A melegben szétizzadjuk a fejünket és még kenegessük is hogy még többet izzadjunk? 

 

 

Nyári felszerelés:

  • szappan mentes szappan
  • bőrradír
  • alkohol mentes tonic
  • zselés hidratáló (gél)
  • olajmentes babapopsi törlő kendő
  • olajmentes napvédő készítmény

 

Reggel és este szappanmentes arcmosás, tonic, hidratáló gél vagy napvédő ha kint rohangálunk. Napközbeni frissítéshez ha sminket is használsz (akkor is jó ha nem) olajmentes popsitörlővel áttörölheted az arcod és újra hidratáló vagy napvédő. Törlőkendő helyett persze ha otthon vagy, vagy ha viszed magaddal a tonikot is használhatod. Amikor olyan nagy a meleg, én sokszor csinálom hogy napközben izzadság felitat, azután csak tonik. Jó kis friss érzést biztosít bőrömnek. Sajna csak rövid időre :-S

Kerüld az aha sav tartalmú készítményeket nyáron, nem tesz jót a bőrödnek, befoltosodhat könnyen. Az ásványi olaj tartalmú termékek használatát is mellőzd, nem csak mert káros a bőrre de úgy fogod alatta érezni magad, mint a befőtt dunsztoláskor. 

 

Szólj hozzá!

Címkék: nyár szeborrea

A bejegyzés trackback címe:

https://kozmetikusneszesszer.blog.hu/api/trackback/id/tr272916299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása